Thursday 11 June 2009

I am coming back to Sydney!

It is time! I have had a great holiday and at the same time I've succeeded to do some work in europe but now it is time for me to get back to work in Sydney. I will arrive in Sydney on the 22nd of june and I will be available at City Gym for personal training on the 24th. 

If you are interested in personal training please let me know as I will have a few hours up for grabs in good time slots. 

I work monday to friday between 6.45 am and 8 pm. As you might know, I limit the amount of personal training to 20 hours per week so I make sure to keep the quality high. Send me an email as soon as possible if you are interested.

See you soon!
Andreas

Labels:

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Hej Andreas=) Kul att du följer min blogg ;D Jag skulle ju ljuga om jag inte sa att jag har varit inne och kollat på dina modellbilder... Du är och har alltid varit en fröjd för ögat ;D Hästar ja... ha ha, de klarar jag mig inte utan=) Jo, såg att du varit över hela världen och härjat. Jag ska på semester till Nya Zeeland i Januari nästa år, ska bli en upplevelse=) Ta hand om dig =)


Kram Katta

22 June 2009 at 6:23 am  
Blogger Unknown said...

Du förresten... nu när jag tänker på det så nog fan såg jag dig utanför gymet i olofström för ett tag sen??? Jag satt faktiskt till häst då ;) hahahah =)


Katta...

22 June 2009 at 6:25 am  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home